Straks klar for behandling nr. Fire!

Så fredag blir en spennende dag! Jeg skal hjem for å få Botox-migrenebehandling runde fire. Vanligvis så sier man at man må ha tre runder for å virke vite om det fungerer eller ikke, og det kan ta tre runder før det begynner å fungere ordentlig. Med meg så har de satt sterkere og sterkere dose etterhvert (som sikkert ikle er unormalt) så tredje og sist gang så satte de det meste de kan sette tror jeg. 

Det har definitivt tatt "toppene" i form av at jeg har færre 3-skal anfall og jeg har sluttet å gni meg i øyebrynene hele tiden. Sikkert ikke et ukjent fenom for dere som får mye vondt i det området og bak øynene?? Men nå er jeg spent på om det er nok bedring til at jeg får fortsette etter neste runde.

Når man har slitt med noe i mange år og prøvd mange ulike ting så er det nesten sånn at man begynner med ønsketenkning, at man tenker mer positivt om behandlingen enn den egentlig er. "Ja den har jo fungert veldig bra! Tror jeg..." Og det er ikke bra fordi man må jo egentlig pushe på til man finner det ultimate som VIRKELIG fungerer! Og Botoxen fungerer jo ikke perfekt, men det er deilig med litt hjelp liksom.. Man blir desperat og tar all hjelpen man kan få. Derfor så er det også lett å kanskje snakke mer positivt til legen om det fordi man vil jo ikke at de skal ta det vekk, men ikke bra hvis de "hviler på laurbærene" heller. DET har jeg opplevd altfor mange ganger!

Nå skal jeg bare møte sykepleieren på fredag, men hun skriver jo notater til legen. Men enn så lenge så får jeg vel time til en femte runde håper jeg i hvert fall. Så får vi se hva som skjer.

Ha en strålende tirsdag kveld!

 

#migrene #botox #helse #tirsdag #blogg #medisin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FrøkenC

FrøkenC

28, Oslo

28 år gammel singel Oslojente som vil se hele verden, bli toppsjef, finne meg en herlig mann, få minimum to barn og gjøre masse morsomt! Samtidig så har jeg: migrene, kontrollert epilepsi og palinopsi. Tre diagnoser jeg prøver "å bli kvitt". Et prosjekt som krever sin tid og energi. Så tips tas hjerne imot!

Kategorier

Arkiv

hits