Lenge siden sist!

Hei! 

Plutselig så ble jeg sendt til å bo i Sveits i 8 måneder i september. Så her har ting gått litt stokk over stein, men har det veldig gøy! Jobben er fantastisk! Dette skal jeg komme mer tilbake til senere.

Men før jeg dro så fikk jeg min 3. Botox behandling hvor de da visstnok økte dosen og satte så mye botox de kunne. Jeg kjente at Botoxen begynte å fungere relativt raskt i forhold til at panna ble stram etc. De første ukene så gikk det helt fint, ikke særskilt migrene. Men så for ca tre uker siden så fikk jeg en veldig sterk migrene som varte 8-9 dager veldig intenst med kvalme som er unormalt for meg. Dette var da ca 6 uker etter siste kur var satt så Botoxen bør være på topp.

Jeg føler nok fortsatt at Botoxen har hjulpet med å ta de verste knekkene. Jeg har økt antall skala-2 antall, men redusert antall skala-3 så den har kanskje tatt knekken av toppene, men ikke frekvensen? Så enn så lenge så knasker jeg enn del Pinex Forte..

Jeg skal sette en ny dose 25 november. Kanskje nr 4 blir mirakelrunden selv om det egentlig skal være nr 3? Jeg har jo enorme mengder stress i livet siden jeg nå jobber ca 11 timer i gjennomsnitt hver ukedag.

Har du migrene så blir du kanskje bedt om å fylle ut en anfallskaler du får i papir? Hva med å prøve en app? Jeg fikk denne anbefalt av nevrologen min og synes det er så møte lettere enn å finne fram den brosjyren som jeg aldri klarer å ha helt tilgjengelig :p

Den heter Hodepine Dagboken og er laget fra NTNU. Bare å laste ned gratis fra app-store.


Del gjerne kommentarer eller erfaringer du selv har selv om de ikke er som mine. Jeg vil gjerne ha kontakt med dere andre der ute også! :) 

Ønsker dere alle en herlig migrene-fri søndag! 

#helg #søndag #migrene #botox #migrenebehandling #helse

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

FrøkenC

FrøkenC

28, Oslo

28 år gammel singel Oslojente som vil se hele verden, bli toppsjef, finne meg en herlig mann, få minimum to barn og gjøre masse morsomt! Samtidig så har jeg: migrene, kontrollert epilepsi og palinopsi. Tre diagnoser jeg prøver "å bli kvitt". Et prosjekt som krever sin tid og energi. Så tips tas hjerne imot!

Kategorier

Arkiv

hits